close

Dovlecei pane extraordinari, cu carne tocată!

Dovlecei pane extraordinari, cu carne tocată!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

INGREDIENTE:
-2-3 dovlecei tineri;

-300 gr de carne;

-¼ linguriță de sare;

-¼ linguriță de piper;

-2 linguri de făină;

-2 ouă;

-3 lingurițe de lapte.

MOD DE PREPARARE:
1.Tăiați dovleceii rondele de 1,5-2 cm. Decojiți-i, dacă e nevoie, înainte de a-i felia.

2.Îndepărtați miezul. Dacă doriți, îl puteți da împreună cu carnea prin mașina de tocat.

3.Umpleți mijlocul fiecărei rondele cu carne tocată. Bateți ouăle cu lapte și asezonați cu sare și piper.

4.Tăvăliți fiecare rondea de dovlecel prin făină, apoi o înmuiați în amestecul de lapte și ou și prăjiți bine pe ambele părți.

5.Gătiți dovleceii la foc mediu, timp de 15-20 minute, să se gătească bine carnea. Vă recomandăm să acoperiți tigaia cu un capac.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!