close

Daca nu iti ies galustele niciodata, aici ai secretul celor mai pufoase si gustoase galuste. Secretul il am de la bunica mea

Daca nu iti ies galustele niciodata, aici ai secretul celor mai pufoase si gustoase galuste. Secretul il am de la bunica mea

Ingrediente

– 100 g gris

– 2 linguri unt

– 1 lingura apa

– 1 ou

– sare

Mod de preparare

Lasati untul la temperatura camerei pana se inmoaie dupa care frecati-l cu o lingura de lemn pana iese tot zerul din el.

Intr-un bol bateti bine oul , apoi adaugati untul , grisul in ploaie si sare. Lasati compozitia la frigider 15 minute.

Luam cu mana din aluat compozitie si o modelam intre palma si trebuie sa aibe forma si dimensiunea unei masline.

Nu tineti mult aluatul la cald caci acesta se va inmuia si galustele se vor sfarama.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!