close

Cum se face cea mai buna ciorba cu afumatura

Cum se face cea mai buna ciorba cu afumatura

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-1 kg costite de porc afumate, feliate sau oase

-1 morcov

-1 ceapa

-2 linguri zarzavat de ciorba

-2 linguri bulion

-1 lingura orez

-1 ou

-zeama de varza

-sare

-marar, leustean

-ardei iute

Mod de preparare

Speli bine oasele sau costitele si le pui la fiert intr-o oala de 4 litri, cat sa fie acoperite.

Adaugi sare si iei spuma de cate ori este nevoie, apoi adaugi legumele taiate si orezul spalat.

Cand carnea incepe sa se desprinda de pe oase adaugi 1 l zeama de varza sau dupa gust si bulionul.

Lasi sa mai fiarba 15 minute, apoi bati oul intr-un castron si cu polonicul iei din ciorba si adaugi peste ou, batand continuu.

Subtiezi astfel pana cand umpli castronul si torni inapoi in oala.

Amesteci bine, opresti foculsi presari verdeata tocata marunt.

Servesti ciorba cu ardei iute.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Tags : afumaturabucataria romaneascaciorbaciorba cu afumatura