close

Cu siguranta nu ati incercat asta pana acum! Puneti intr-o tava de cozonac cateva straturi de paste si o sa iasa ceva nemaipomenit

Cu siguranta nu ati incercat asta pana acum! Puneti intr-o tava de cozonac cateva straturi de paste si o sa iasa ceva nemaipomenit

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Lista de ingrediente:

-un catel de usturoi maruntit;

-sare si piper;

-1 1/4 cani de mozzarella rasa;

-o vanata;

-250 mililitri smantana pentru gatit;

-12 felii sunca;

-2/3 cana patrunjel;

-300 grame ziti lunghi fierte (paste tubulare);

-6 oua.

Citesti si: Aceasta reteta este mai buna decat orice ai incercat pana acum, budinca cu stafide si branza

Cum se prepara:

1. Vanata se taie in felii groase si lungi, apoi se pune sare peste ele.

2. Punem in tava pentru cozonac 3 straturi de paste fierte, apoi un strat de vinete.

3. Sunca se ruleaza si se pune peste vinete.

4. Se repeta din nou procedura precedenta, iar la sfarsit se pune inca un strat de paste.

Citeste si: Prepara si tu cea mai buna budinca cu carne de pui si cartofi, este un adevarat deliciu

5. Intr-un bol se amesteca patrunjelul, ouale, usturoiul, smantana, piperul si sarea, urmand sa turnam aceasta compozitie peste stratul de paste si il acoperim cu mozzarella rasa.

6. Tava se baga la cuptor la 180 grade Celsius pentru 60 de minute.

7. Puteti sa folositi alte legume si tipuri de carne.

8. Dupa ce este gata preparatul, il scoatem si il taiem.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascapaste la cuptor