close

Cu reteta asta de ardei umpluti ii dai pe toti pe spate, fara sa pierzi prea mult timp in bucatarie

Cu reteta asta de ardei umpluti ii dai pe toti pe spate, fara sa pierzi prea mult timp in bucatarie

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

2 linguri ulei
½ ceapa tocata
3 catei de usturoi
650 g spanac tocat
2 ardei grasi mari, taiati in jumatate
350 g branza ricotta
5 linguri parmezan ras
rosii cherry, dupa gust
orez fiert, dupa gust
patrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 220 grade Celsius. Asezi rosiile intr-o tava si le stropesti cu putin ulei. Intr-o tigaie, calesti ceapa, pana se inmoaie. Adaugi spanacul si usturoiul si le amesteci, 2-3 minute. Sarezi si piperezi, dupa gust.
Combini branza ricotta cu parmezanul. Incorporezi amestecul cu spanac. Umpli ardeii cu aceasta compozitie. Presari parmezan, daca vrei. Dai la cuptor, 25-30 de minute. Servesti cu orez si patrunjel.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!