close

Crocante La Exterior Si Pufoase La Interior Un Adevarat Deliciu!

Crocante La Exterior Si Pufoase La Interior Un Adevarat Deliciu!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

Aluatul

-500 g faina

-175 g unt

-1 lingurita sare

-250 ml apa

Umplutura

-4 felii sunca

-250 g crema de branza

-putin cimbru

-2 linguri masline feliate

-1 galbenus+3 linguri lapte

Mod de preparare

Pentru aluat, se cerne faina intr-un vas, se face un gol la mijloc, se pune untul taiat cubulete, apa si sarea. Se amesteca bine, se aduna aluatul intr-o bila si se da la rece o ora.

Se scoate aluatul, se framanta putin si se imparte in patru. Se modeleaza patru placinte care se aseaza in tava de copt tapetata cu hartie.

Se repartizeaza branza, se pune deasupra ei sunca, se presara cimbrul si maslinele si se unge aluatul cu galbenus amestecat cu lapte. Se coc placintele 30 de minute, la foc potrivit.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!