close
Ciorba De Spanac

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-1 kg spanac

-1 ceapa

-1 morcov

-1 radacina patrunjel

-1 felie dintr-o radacina de telina

-1 radacina pastarnac

-2 oua fierte

-zeama de la 2 lamai

-sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Spanacul se curata , se spala bine si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca , dat nu foarte marunt.

Se pun la fiert in doi litri de apa toate legumele curatate, spalate si tocate marunt.

Se fierb 30 de minute , se verifica si daca sunt fierte se adauga spanacul.

Se mai lasa 10 minute pe foc, apoi se trage oala de pe aragaz, se potriveste gustul cu sare si piper si, se acreste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de ou fiert deasupra.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!