close

Ciorba De Pui Cu Taitei

Ciorba De Pui Cu Taitei

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente

-1 piept de pui

-2 morcovi

-1 radacina patrunjel

-1 telina mica

-1 ceapa

-2 cartofi

-200 ml suc de rosii

-1 l bors

-200 g taitei

-patrunjel verde

-sare

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie dupa dorinta si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza bine si se mai lasa la fiert 10 minute.

Se adauga legumele spalate, curatate si taiate cubulete , fara cartofi. Se lasa sa fiarba , la foc mic, 30 de minute.

Se adauga cartofii taiati in patru si sucul de rosii, se potriveste gustul cu sare si se mai lasa la fiert 15 minute.

Se adauga borsul fiert separat. Se fierb taiteii in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece si se adauga in ciorba. Se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!