close
Ciorba de praz

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Prazul este disponibil pe tot parcursul anului, este bogat in fibre, minerale si vitamine. Franta, cel mai mare producator de praz, asigura o treime din productia intregii Uniuni Europene.
Ingrediente: 2 fire praz, 2-3 cartofi mici, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, cateva frunze de leustean,sare.

Mod de preparare: Cureti prazul si desfaci frunzele, ca sa le poti spala bine. Tai prazul rondele si-l calesti, adaugi morcovul ras si lasi pe foc pana se inmoaie prazul si morcovul. Stingi cu 1 l apa
si, cand da in clocot, adaugi cartofii taiati cubulete, sarea si patrunjelul tocat. Cand s-au fiert cartofii, ciorbita e gata. O iei de pe foc si presari leusteanul.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!