close

Chec aperitiv a la Motan

1-2

INGREDIENTE:

400g cascaval
250g bacon
250g faina
200g ciuperci (conserva)
200g smantana 10%grasime
150ml lapte
150g salam crud uscat
150g sunca din piept de curcan
100g masline
5 oua
2 ardei
2 linguri ulei
1 plic praf de copt
seminte de dovleac
seminte de floarea-soarelui
sare
piper

MOD DE PREPARARE:

Se toaca marunt toate ingredientele.
200g de cascaval se taie cubulete iar restul se rade.
Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga smantana, laptele si uleiul. Se omogenizeaza.
Se amesteca faina cu praful de copt si se amesteca in compozitie, apoi se adauga cascavalul ras si se omogenizeaza. Se adauga toate ingredientele si se amesteca bine.
Se tapeteaza doua tavi cu hartie de copt si se toarna compozitia in ele.
Se presara semintele de floarea-sorelui si de dovleac.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 35-40 de minute, pana cand trece testul scobitorii.
Este gata cand se rumeneste frumos.
Se scoate din tavi si se lasa la racit, apoi se portioneaza si se serveste.