close

Cele mai bune 26 de umpluturi pentru oua

Cele mai bune 26 de umpluturi pentru oua

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Oua umplute.

1. Cascaval ras cu usturoi pisat, galbenus si maioneza.

2. Icre negre sau rosii, fara galbenus.

3. Ton sau oricare alt peste in conserva si masline.

4. Maioneza, castraveti murati, galbenus, mustar – tocate sau rase.

5. Galbenus, verdeata si sunc

Citeste si:  Cum sa fierbi ouale ca sa nu se sparga in oala

6. Orice peste afumat cu galbenus.

7. Ceapa marinata, hering marinat si mar.

8. Avocado cu maioneza si crabi sticks.

9. Ceapa prajita si galbenus.

10. Ceapa prajita, galbenus si somon in ulei/ficat de cod.

11. Mazare verde/fasole pastai conservate si galbenus. (le facem piure)

12. Forshmak de hering.

13. Carne de krill.

14. Galbenus cu ceapa prajita.

15. Maioneza cu galbenus si masline tocate.

16. Nuci, usturoi, cascaval ras si maioneza.

17. Galbenus cu creveti fierti.

18. Ceapa prajita cu galbenus si ficat de cod.

19. Galbenus cu pateu.

20. Galbenus cu ciuperci prajite si smantana.

Citeste si: Aceasta reteta o sa te dea pe spate imediat, oua fierte pe un blat de carne, foarte gustos

21. Galbenus, mazare verde si maioneza.

22. Maioneza, ciuperci, condimente si galbenus.

23. Ceapa prajita cu unt, smatana, galbenus si ciuperci prajite.

24. Sunca, galbenus, ceapa prajita, ciuperci champignon fierte si prajite si maioneza.

25. Usturoi, creveti, maioneza si smochine.

26. Ceapa taia rondele, ficat de gasca taiat subtire si prajit.

Galbenusurile se amesteca cu sos de bechamel si cu unt, apoi se condimenteaza cu piper, sare si coniac, apoi se pune sosukl alb peste oua.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Aceasta reteta o sa te dea pe spate imediat, oua fierte pe un blat de carne, foarte gustos

Lista de ingrediente:

-sare si piper, dupa gust;

-650 grame carne tocata de porc;

-35 grame patrunjel;

-6 oua;

-15 grame usturoi;

-aluat foietaj;

-50 grame mozzarella.

Citeste si: Rulada cu ou si legume – Se prepara foarte usor

Cum se prepara:

1. Ouale se pun la fiert, dar intre timp se pregateste carnea tocata.

2. In compozitia carnii de pune un ou crud, urmand sa adaugam piper si sare.

3. Daca doriti un gust mai puternic puneti si usturoiul si patrunjel tocat marunt, urmand sa amestecati bine.

4. Se taie mozzarella in felii subtiri, trebuie sa iasa 9 bucati.

5. Pe o tava se aseaza o foaie din aluatul de foietaj, urmand sa punem peste ea jumatate din compozitia de carne.

Citeste si: Rulada cu carne tocata si ou in foietaj! un preparat simplu si gustos!

6. Carnea se intinde uniform peste tava, urmand sa punem 5 felii din mozzarella si 4 oua fierte.

7. Deasupra oualelor punem restul mozzarellei.

8. Din restul cantitatii de carne trebuie sa acoeprim umplutura de oua.

9. Pe foaia de aluat care are ramas langa carne se face niste taieturi pe diagonala, apoi lipim margile astfel incat sa fie acoperita carnea in intregime.

10. Se unge tarta cu un ou batut.

11. Cuptorul se incalzeste la 180 grade Celsius si se baga tava pentru 30 de minute.

Tags : bucataria romaneascaoua umplute