close

Cel mai bun cheesecake cu ciocolata – Toti iubitorii de prajituri il vor adora

Cel mai bun cheesecake cu ciocolata – Toti iubitorii de prajituri il vor adora

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Va prezentam o reteta de cheesecake de ciocolata cu umplutura de branza de vaci. Se prepara foarte rapid si este foarte delicios. Acest cheesecake poate fi preparat chiar si de un incepator in bucatarie, va asiguram ca se va primi perfect din prima incercare. Merita neaparat sa-l incercati si voi, o sa va placa foarte mult.

Intr-un bol puneti faina, 200 g unt moale, praful de copt si amestecati amestecati bine, pana obtineti un aluat sfaramicios. Apoi adaugati 1 ou, 150 g zahar, cacao si amestecati bine, formati o bila de aluat. Sfat: daca aluatul nu se leaga puteti adauga 50 ml de apa rece, astfel veti obtine un aluat neted. Intindeti 2/3 din cantitatea de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt (diametrul 20 cm), aplatizati bine cu degetele si lipiti aluat si pe peretii tavii. Lasati deoparte.

Pregatiti umplutura: intr-un robot de bucatarie puneti branza, 4 oua, 180 g unt moale, 150 g zahar, zaharul vanilat, budinca de vanilie si amestecati bine pana obtineti o crema foarte fina. Turnati umplutura de branza peste blatul de cacao, nivelati si presarati cu farmituri din aluatul ramas. Dati tava la cuptorul incins la temperatura de 180°C, pentru 1 ora.

Va prezentam o reteta de cheesecake de ciocolata cu umplutura de branza de vaci. Se prepara foarte rapid si este foarte delicios. Acest cheesecake poate fi preparat chiar si de un incepator in bucatarie, va asiguram ca se va primi perfect din prima incercare. Merita neaparat sa-l incercati si voi, o sa va placa foarte mult.

Intr-un bol puneti faina, 200 g unt moale, praful de copt si amestecati amestecati bine, pana obtineti un aluat sfaramicios. Apoi adaugati 1 ou, 150 g zahar, cacao si amestecati bine, formati o bila de aluat. Sfat: daca aluatul nu se leaga puteti adauga 50 ml de apa rece, astfel veti obtine un aluat neted. Intindeti 2/3 din cantitatea de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt (diametrul 20 cm), aplatizati bine cu degetele si lipiti aluat si pe peretii tavii. Lasati deoparte.

Pregatiti umplutura: intr-un robot de bucatarie puneti branza, 4 oua, 180 g unt moale, 150 g zahar, zaharul vanilat, budinca de vanilie si amestecati bine pana obtineti o crema foarte fina. Turnati umplutura de branza peste blatul de cacao, nivelati si presarati cu farmituri din aluatul ramas. Dati tava la cuptorul incins la temperatura de 180°C, pentru 1 ora.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!