close

Budinca din branza de vaci fara zahar si fara faina (fara gluten)

Budinca din branza de vaci fara zahar si fara faina (fara gluten)

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

O budinca extrem de delicioasa si folositoare care nu contine gluten. Merita sa incercati aceasta reteta. Poate fi consumata atat de persoanele cu unele restrictii alimentare sau intolerante la anumite produse, cat si de copii. Se potriveste foarte bine pentru un mic dejun sau pentru o gustare.

Ingrediente: 250 g de branza de vaci, 100 ml de lapte, 2 oua, 2 banane, vanilie, scortisoara dupa gust. Mod de preparare: Separati albusurile de galbenusuri. Bateti cu mixerul branza, laptele, bananele, galbenusurile si condimentele. Compozitia trebuie sa fie de consistenta smantanii. Intr-un bol separat bateti albusurile spuma. Cu acelasi tel incorporati albusurile in compozitia de branza.
Turnati compozitia intr-o forma de silicon si dati la cuptorul preincalzit pana la 160-170°C pentru aproximativ 35 de minute. Lasati budinca sa se raceasca definitiv. Se poate servi cu miere.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!