close

Budinca cu branza de vaci si gris – simplu si delicios!

Budinca cu branza de vaci si gris – simplu si delicios!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

500 gr branza de vaci
2- 3 oua
3 linguri de gris
15 g praf de copt
1 lingurita de vanilie
3 linguri de zahar

Mod de preparare:

Separati galbenusurile de albusuri. Mixati albusurile cu o priza de sare pana obtineti o spuma consistenta.
Uniti celelalte ingredientele ramase intr-un castron separat, incorporati si albusurile batute. Lasati compozitia sa stea timp de 10-15 minute pentru umflarea.
Compozitia rezultanta se pune in forma unsa cu unt din timp, se coace in cuptor preincalzit la 180 de grade, timp de 40-45 de grade.
Se serveste aceasta budinca cu smantana sau fructe, dupa preferinta.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!