close

Budinca cu branza de vaci si ciocolata alba – Salveaza aceasta reteta cu care nu dai gres niciodata

Budinca cu branza de vaci si ciocolata alba – Salveaza aceasta reteta cu care nu dai gres niciodata

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

Ingrediente:

100 ml lapte
250 gr branza de vaci
2 linguri de zahar
2 linguri de gris
1 ou
50 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Mixeaza smantana cu branza de vaci, zaharul si grisul, pana cand se omogenizeaza.
2. Incorporeaza oul si amesteca apoi cu un tel.
3. Rupe ciocolata in bucatele si pune-le in compozitie. Omogenizeaza.
4. Unge cu putin unt o tava de copt si pune compozitia in ea.
5. Baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!