close
IMG_0180-2

Ingrediente:

235gr Faina

15gr Cacao

250gr Zahar

Sare

270gr Unt

4 Oua

3 linguri Lapte batut

1 lingurita Colorant rosu

1 lingurita Bicarbonat de sodiu

2 lingurite  Otet de mere

Toping:

200gr Unt

200gr Crema de branza

840 gr Zahar pudra

Preparare:

  1. Amesteca faina, cacao, zaharul, sarea, untul si ouale pana se omogenizeaza bine.
  2. Intr-un vas separat amesteca laptele batut cu colorantul alimentar si adaugale ulterior in aluat.
  3. Intr-un vas separat amesteca bicarbonatul cu otetul si adaugal in aluat.
  4. Intr-o tava de briose adauga aluatul si coacel pentru 25 minute la 350°F/180°C
  5. Pentru toping amesteca bine untul, crema de branza si zaharul pudra.
  6. Pofta buna!