close

Ardei la cuptor cu o umplutura super gustoasa de sunca si ciuperci

Ardei la cuptor  cu o umplutura super gustoasa de sunca si ciuperci

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Ardei cu sunca si ciuperci.

Lista de ingrediente:

-un morcov;

-un praz;

-doi ardei grasi galbeni;

-300 grame sunca;

-doua oua;

-150 mililitri supa de carne;

-un praf de nucsoara;

-o ceapa;

-200 grame ciuperci champignon;

-doi ardei grasi rosii;

-doua linguri ulei;

-125 grame mozzarella;

-200 mililitri smantana pentru gatit;

-sare si piper, dupa gust.

Citeste si: Prepara si tu aceasta reteta de ardei umpluti cu carne de pui care te va surprinde imediat!

Cum se prepara:

Prepararea umpluturii:

1. Ceapa se marunteste.

2. Morcovul se curata si se taie in bucatele.

3. Prazul se curata si se taie in felii subtiri.

4. Luam o tigaie si punem ulei, apoi prajim prazul, ceapa si morcovul.

5. Trebuie sa capete o culoare aurie.

6. Ciupercile se taie in bucatele.

7. Sunca se taie in bucatele.

Citeste si: Iata ce delicatesa poti prepara din ardei

8. Se pun in tigaie si sunca si ciupercile, apoi se pune piper si sare si se lasa la prajit pentru cinci minute.

9. Se mixeaza smantana cu ouale, apoi se pune nucsoara si se combina cu ingredientele prajite.

10. Ardeii se taie pe jumatate.

11. Se pune umplutura si se asaza ardeii pe o tava.

12. Se pune supa de carne peste.

13. Se baga la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 de grade Celsius.

14. Se taie in felii branza mozzarella, apoi se pune cate o felie pe fiecare ardei.

15. Se mai baga la cuptor pentru inca un sfert de ora.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Prepara si tu aceasta reteta de ardei umpluti cu carne de pui care te va surprinde imediat!

Lista de ingrediente:

-un piept de pui;

-cateva fire ceapa verde;

-doua linguri iaurt natural;

-condimente;

-piper macinat;

-4-5 ardei grasi mari;

-2-3 rosii;

-marar;

-100-150 grame cascaval;

-sare.

Citeste si: Iata ce delicatesa poti prepara din ardei

Cum se prepara:

1. Ardeii se taie pe jumatate si se scot semintele, pastrand un pic din codita si cotor.

2. Se taie pieptul in cuburi potrivite.

3. Rosiile se pun intr-un recipient, apoi punem apa fierta si o lasam asa pentru 1-2 minute.

4. Rosiile se curata, apoi se taie in bucatele mici de jumatate de centimetri latura.

5. Ceapa verde se marunteste, la fel si mararul.

Citeste si: Ardei umpluti cu sunca si ciuperci, o delicata care nu trebuie sa lipseasca de pe masa dumneavoastra

6. Carnea se combina cu verdeata, rosiile si iaurtul, apoi se amesteca.

7. Se pune piper, sare si alte condimente.

8. Luam o tava de copt si punem ardeii, apoi umplem fiecare parte cu compozitia pe care am preparat-o anterior.

9. Se baga la cuptor pentru jumatate de ora la temperatura de 180-200 de grade Celsius.

10. Se scoate si se pune deasupra cascaval ras, urmand sa ii mai lasam pentru inca 10 minute.

Tags : ardei cu ciuperciardei cu suncabucataria romaneasca