close

Acestea sunt pe departe cele mai bune parjoale din varza pe care le-am mancat pana acum, incearca-le si tu!

Acestea sunt pe departe cele mai bune parjoale din varza pe care le-am mancat pana acum, incearca-le si tu!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Parjoale din varza.

Lista de ingrediente:

-1 ceapa;

-120 grame faina;

-marar, dupa gust;

-pesmet, dupa gust;

-piper, dupa gust;

-1 kilogram varza;

-3-4 catei de usturoi;

-80 grame gris;

-patrunjel, dupa gust;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Esti in perioada postului? Iti aratam o reteta super gustoasa de parjoale fara carne

Cum se prepara:

1. Varza se imparte in 4 bucati, apoi se pune la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute.

2. Trebuie sa devina moale.

3. Dupa aceasta, varza se marunteste cu ajutorul blenderului sau se toaca marunt.

4. Se strange in maini pentru a elimina excesul de lichid.

Citeste si: O reteta delicioasa si ieftina de parjoale cu ceapa, o sa le indragesti de la prima inghititura

5. Usturoiul si ceapa se toaca marunt, apoi le punem in varza.

6. Verdeata se spala si se lasa ca apa sa se scurga din ea, apoi se toaca si se pune peste restul de ingrediente.

7. Se adauga grisul si faina, apoi se condimenteaza si se amesteca, urmand sa lasa compozitia pentru 5 minute sa se linisteasca.

8. Modelam parjoalele si se prajim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascaparjoale din varza