close

Acesta este cel mai rapid tort pe care l-am preparat vreodata, tortul cu crema de branza si biscuiti

Acesta este cel mai rapid tort pe care l-am preparat vreodata, tortul cu crema de branza si biscuiti

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Tort cu crema de branza si biscuiti.

Lista de ingrediente:

-200 mililitri lapte;

-100 grame unt;

-50 grame smantana fermentata;

-2 banane;

-500-600 grame biscuiti sfaramiciosi;

-500 grame branza de vaci;

-150 grame zahar;

-cacao, pentru decorat.

Citeste si: O reteta neobisnuita, insa cu un gust extraordinar, tortul „Snickers aerat”

Cum se prepara:

Prepararea cremei:

1. Se combina untul, smantana, branza si zaharul, apoi se bat bine ingredientele pana o sa avem o crema inchegata si groasa.

2. Inmuiem in lapte fiecare biscuite, apoi luam o forma detasabila si asezam biscuitii pe fundul ei.

Citeste si: Aceasta crema de ciocolata este perfecta pentru decorul torturilor sau prajiturilor. Incearc-o si tu si vei descoperi ca o sa ai un desert nemaipomenit

3. Se pune un strat de crema, urmand sa asezam bananele taiate rotun.

4. Peste banane se pun firimituri de biscuiti si un pic de cacao.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

Tags : bucataria romaneascatort cu biscuititort cu crema de branza