close

Aceasta salata cu piept de pui merge preparata in fiecare zi. Este o delicatesa si o sa fie iubita de toti membrii familiei

Aceasta salata cu piept de pui merge preparata in fiecare zi. Este o delicatesa si o sa fie iubita de toti membrii familiei

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca. Astazi va prezentam o reteta de Salata cu piept de pui.

Lista de ingrediente:

-4 castraveti marinati;

-250 grame sunca;

-50 grame cascaval;

-300 grame piept de pui fiert;

-3 oua;

-verdeata;

-3 rosii;

-maioneza;

-250 grame sunca.

Citeste si: Wow, aceasta salata de dovlecei cu maioneza este pe departe cea mai buna pe care am mancat-o

Cum se prepara:

1. Carnea se pune la fiert in sare cu apa, apoi o taiem cubulete.

2. Sunca se taie in felii subtiri, iar cascavalul se rade.

3. Fierbem ouale, apoi ;e curta si le taiem fasii micute.

4. Castravetii ii taiem pai.

5. Rosiile se toaca cubulete.

5. Verdeata la fel.

6. Ingredientele se amesteca intr-un recipient mare, apoi se condimenteaza si se pune maioneza.

Lista de ingrediente pentru maioneza:

-1 galbenus de ou fiert tare;

-1 lingura mustar simplu;

-4-5 lingutri branza de vaci;

-1 galbenus crud;

-sare, dupa gust.

Citeste si: Pe departe aceasta reteta de salata fara maioneza este cea mai buna pe care am mancat-o pana acum

Cum se prepara:

1. Mustarul cu galbenusurile se mixeaza la viteza ridica, apoi se pune branza de vaci.

2. Se reduce viteza, apoi condimentam.

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!

BONUS:

Wow, aceasta salata de dovlecei cu maioneza este pe departe cea mai buna pe care am mancat-o

Lista de ingrediente:

-sare mairna;

-2-3 catei de usturoi;

-maioneza;

-2 dovlecei de marime potrivita;

-piper alb macinat;

-frunze de patrunjel.

Citeste si: O reteta de salata care poate sa te multumeasca chiar daca esti un gurmand

Cum se prepara:

1. Curatam dovleceii, apoi se taie in bucati si se pun la fiert.

2. Dupa ce sunt gata se storc si se toaca.

3. Vinetele se toaca ca dovleceii.

4. Luam un vas si punem dovelceii pe care ii amesteca cu maioneza (mod de prepare: se mixeaza sarea, o lingura de mustar, un galbenus, ulei de floarea soarelui), apoi condimenta si punem frunzele de patrunjel si usturoiul.

5. Se mananca impreuna cu rosii, paine, ardei, cam tot ce doriti.

Citeste si: Wow, aceasta salata „Tbilisi” este geniala! Uite reteta aici:

Beneficii:

1. Stimuleaza digestia.

2. Mentine sanatatea ochilor.

3. Scade tensiunea si previne bolile de inima.

4. Ajuta in tratamentul gastritei si ulcerului.

5. Previne cancerul de colon si cel pulmonar.

Tags : bucataria romaneascasalata cu piept de pui