close

500 gr de cașcaval, ouă și făină…Oare de ce nu am știut până acum ce minune obții din aceste ingrediente!

500 gr de cașcaval, ouă și făină…Oare de ce nu am știut până acum ce minune obții din aceste ingrediente!

Bine ati venit in Bucataria Romaneasca

INGREDIENTE:
-500 gr mozzarella sau cașcaval tare;

-3 linguri de parmezan ras;

-1 ou;

-100 gr de făină;

-½ linguriță de oregano;

-Pesmet;

MOD DE PREPARARE:
1.Combinați cașcavalul sau mozzarella, oul și parmezanul.

2. Adăugați făina și oregano.

3. Pregătiți un aluat vârtos.

4. Modelați din aluatul de cașcaval bulete mici. Cantitatea de aluat este calculată pentru 40 de bulete. Ajunge pentru toți.

5. Tăvăliți bilele prin pesmet.

6. Rămâne doar să le prăjiți în ulei.

7. Bulete aurii ce se topesc în gură sunt gata!

8. E păcat să nu încerci acest deliciu cu gust divin…

Echipa Bucataria Romaneasca va ureaza Pofta Buna!